Konya

Başkan Toru, muhtarlarla bir araya geldi

15:28 15 Ekim 2015
Başkan Toru, muhtarlarla bir araya geldi

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle muhtarları ve eşleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Toru, bir otelde düzenlenen Meram Muhtarları İstişare Toplantısı'nda, Belediye olarak muhtarlarla el ele vererek bir çalıştıklarını söyledi.

Bir yandan ilçenin doğal güzelliklerini muhafaza ederken diğer yandan da Meram'ı daha güzel bir geleceğe hazırlamanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Toru, şunları kaydetti:

"Bu amaçla Meram’da 50 milyon metrekare alanda imar planı çalışmasını gerçekleştirdik. Meram’daki nüfusumuzun yarısından fazlasının önünü açan, ilçe merkezimizdeki onlarca mahallemizi kapsayan, sağlıklı ve dengeli şehirleşme kriterlerinin esas alındığı bu çalışmalarımız, geleceğin Meram’ının bugünden tasarlanması anlamına gelmektedir. Maksadımız bugünü kurtarmak değil, geleceğe yatırım yapmaktır. Gündelik popülist politikalarla Meram’a zaman kaybettirmek yerine, köklü, yenilikçi bir belediyecilik anlayışını muhtarlarımızla birlikte Meram’da hayata geçiriyoruz."

Toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya milletvekili adayı Mustafa Efe, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve eşleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.