Konya

Meram'da mahalle istişare toplantıları devam ediyor

12:15 22 Ekim 2015
Meram'da mahalle istişare toplantıları devam ediyor

 Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle istişare toplantıları kapsamında Öğretmenevleri, Pirebi, Saadet ve Kurtuluş mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi.

Toru, gazetecilere yaptığı açıklamada, Meram’ın geleceğine yön vermek için 50 milyon metrekarelik alanda imar planlarını yenilediklerini, bu planlamanın belediyenin kurulduğu günden günümüze kadar yapılan planlamaların hepsine denk bir çalışma olduğunu söyledi.

“Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten Toru, şunları kaydetti:

"Konya’da ilk kez yapılan plebisit neticesinde ortaya çıkan spor kompleksi inşaatı başladı. Bu bölgede özellikle vatandaşlarımızla çok daha rahat bir alanda toplantılar yapabileceğimiz, iletişimimizi rahatlıkla sağlayabileceğimiz Ahmet Özcan Spor Kompleksi tamamlanmasıyla faaliyete geçmiş olacak. İhalesini yaptığımız bu tesisin şu an hafriyat çalışmaları devam ediyor. İnşallah seçimden sonra temel atma programını da sizlerle birlikte gerçekleştiririz."

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Efe de 2002’den itibaren AK Parti'nin Türkiye'ye pek çok hizmet kazandırdığını dile getirdi.

Türkiye'nin çok ciddi bir gelişme katettiğine işaret eden Efe, "Yaşadığımız sıkıntılı süreçlerde hep milletimize gittik. E-muhtıra oldu milletimize gittik, Cumhurbaşkanını seçtirmek istemediler yine milletimize gittik. İslam dünyasında son kale Türkiye kaldı ve bu son kalenin ele geçirilmesine izin vermememiz gerekiyor. Parti olarak bu direnişi aziz milletimizin desteğiyle yapıyoruz. Ya küresel vesayete boyun eğeceğiz ya da direneceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.