Konya

Milletvekili seçiminin ardından

11:45 03 Kasım 2015
Milletvekili seçiminin ardından

AK Parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Babaoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi

AK Parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Babaoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Babaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Konya'da 31 ilçe içinde oyunu en fazla arttıran ilçenin Beyşehir olduğunu bildirdi.

Henüz kesinleşmemiş sonuçlara göre; 1 Kasım Genel Seçimlerinde Konya'nın Başbakanına yakışır bir oy oranına ulaştığını vurgulayan Babaoğlu, şunları kaydetti:

"1954 yılından bu yana yapılan seçimlerdeki oy oranlarına bakıldığında Konya yüzde 73.93 oy oranıyla rekorların rekorunu kırdı. AK Parti Türkiye genelinde zaferle çıktığı 1 Kasım seçimlerinde, bir önceki seçime göre Konya'da oy oranını en çok artıran ilçe Beyşehir ilçemiz oldu. AK Parti'nin oylarını artıran Konyalı seçmene, tüm ilçelere ve özellikle Beyşehirli seçmene teşekkür ederim. Partimiz ve tüm milletvekillerimizle Beyşehir'e, diğer ilçelere ve tüm Konya'ya hizmete devam edeceğiz. Konyalı ve Beyşehirli öncelikle Sayın Başbakanımıza sahip çıktı ve samimi hizmet anlayışımıza, istikrara 'evet' dedi. İnsanımıza samimi bir şekilde hizmet ederseniz, insanların yanında yer alıp yaşamlarının içine girerseniz o vakit senin yürüdüğün yolda yürüyor. Seçim akşamı tek başına iktidar olan AK Parti'nin haberlerini takip ederken bir yandan da 'Acaba Beyşehir'de ne oldu?' diye aklımız hemşehrilerimizdeydi. Ve gördük ki kardeşlerimiz bize büyük bir gurur yaşattı. İnşallah bize gösterilen bu teveccühün bilincinde önümüzdeki 4 yılı en iyi şekilde, 'Birlikte Beyşehir' anlayışıyla geçireceğiz. Teşekkürler Beyşehirli hemşehrilerim, teşekkürler Konya, teşekkürler Türkiye…"

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.