Konya

Karatay Belediyesi hizmet içi eğitimi Afyonkarahisar'da verecek

15:34 05 Kasım 2015
Karatay Belediyesi hizmet içi eğitimi Afyonkarahisar'da verecek

 Karatay Belediyesi 2015 yılı ikinci 6 aylık Hizmet İçi Eğitim Programı'nı Afyonkarahisar'da yapacak.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yöneticileri değişen ve gelişen hizmet anlayışı konusunda bilgilendirmek ve bu süreçte etkili ve verimli olabilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak amacıyla halka sundukları hizmetleri daha verimli ve kaliteli hale getirmek istediklerini söyledi.

2015 yılı 2’nci Altı Aylık Hizmet İçi Eğitim programını bu kez, katılımcıların kaplıca imkanlarından da yaralanabileceği Afyon Termal Tesisleri’nde yapmak istediklerini belirten Hançerli, şunları kaydetti:

"Eğitimin oldukça verimli geçeceğine de inanıyorum. Karatayımızı, en iyi noktaya getirmek adına yapılan çalışmalar, birimlerimizdeki çalışanlarımızın samimi duyguları ile her geçen gün artarak hız kazanmakta ve başarıyla sonuçlanan her çalışma  yeni başarıları beraberinde getirmektedir. Bu nedenledir ki personelimizin moral motivasyonu açısından farklı platformlarda bir araya gelme çabası içerisindeyiz. Günümüzde önemi her geçen gün artan Hizmet İçi Eğitimlerde, halkımıza daha geniş bilgilerle donanmış yöneticiler tarafından  hizmet vermeyi istiyoruz. Özellikle yeni çıkan Kanunlar ile ilgili verilen bu eğitimlerle halkımıza vereceğimiz hizmette kaliteyi ve verimi artırmak istiyoruz."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.