Konya

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ribat'ı ziyaret etti

12:20 23 Kasım 2015
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ribat'ı ziyaret etti

 AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ribat Eğitim Vakfını ziyaret etti.

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük ile yönetim kurulu üyeleri ve birim sorumlularının hazır bulunduğu ziyarette Konya Milletvekili Halil Etyemez, 1 Kasım'ın toplumun geneli ile paylaşılması gereken bir zafer olduğunu kaydetti.

Teşekkür ziyareti kapsamında Ribat Eğitim Vakfını ziyaret ettiklerini ifade eden Etyemez, konuşmasına şöyle devam etti:

"Ben, toplumu anlama, toplumun sorunlarını anlama ve bu sorunların çözümü noktasında Ribat Eğitim Vakfımız gibi kurumlarımızla temas içinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışa milletimiz bizi uygun görmüştür. Bu çerçevede Ribat Eğitim Vakfımızla da işbirliği içerisinde olacağız. Amacımız Konya'ya daha iyi hizmet getirmektir. Seçim süreci bitti ama yeni bir süreç başladı. Tek başına iktidara geldik, eğer bunun gereğini yapıp milletimizin beklediği hizmetleri yapmazsak milletimizin güvenini zedelemiş oluruz. Parti ayırımı yapmadan hizmet kervanını yürüteceğiz."

Ziyarette konuşan Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük ise Ribat Eğitim Vakfı olarak topluma hizmet için var olduklarını ve bu çerçevede yapılması gereken ne olursa Ribat olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'e başarı dileklerinde bulundu ve bir tablo hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.