Konya

Konya'da "Afete Hazır Medya" toplantısı yapıldı

14:33 04 Aralık 2015
Konya'da "Afete Hazır Medya" toplantısı yapıldı

Konya'da olumsuz hava koşullarına karşı, kurum ve kuruluşlar ile medya arasında işbirliği, iletişim ve koordinasyonun sağlanması kapsamında, "Afete Hazır Medya" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Konya Valisi Muammer Erol, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, kış mevsiminde trafik güvenliği ile vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, olumsuzluklara karşı alınacak tedbirlere ilişkin hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Erol, bu dönemde alınacak tedbirlerle ilgili başta Karayolları olmak üzere, ilgili diğer kurum ve kuruluşların kendi görev alanları içeresinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Vatandaşların, karşılaşacakları olumsuzluklarla ilgili 112 Acil Yardım ekiplerine ulaşabileceklerini dile getiren Erol, polis, jandarma ve ilgili diğer kurumların 112 Acil Yardım hattı ile irtibatlı olduğunu aktardı.

Toplantıda, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yıldız Tosun, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Karayolları 3. Bölge Müdürü Ömer Baylar, Büyükşehir Belediyesi Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanı Ramazan Şevik ve askeri yetkililer, olumsuz hava koşullarında yapılacak çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Toplantıya çok sayıda medya kuruluşu temsilcisi katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.