Konya

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

15:56 05 Aralık 2015
3 Aralık Dünya Engelliler Günü

 AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla down sendromlu öğrencilerle bir araya geldi.

Sorgun, Beyhekim Devlet Hastanesindeki programda, yakın zamana kadar engellilerin toplumdan gizlendiğini, bu durumun sanki bir utanç vesilesi gibi algılandığını söyledi.

TBMM'nin açılışında birinci ve ikinci sırada yemin edenlerin engelli vatandaşlar ve milletvekilleri olduğunu belirten Sorgun, şunları kaydetti:

"AK Parti kuruluşundan bu yana toplumun her kesimine olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza da çok büyük önem vermiş, bu konuda çok önemli projelere imza atmıştır. Biz sadece engelliler haftası ya da günlerinde değil, her daim engellilerimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Yanında olmaktan kasıt sadece sözle değil, bugüne kadar olduğu gibi icraatla olacaktır."

Programa, Konya Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Mıhcı, Beyhekim Devlet Hastanesi Yöneticisi Adnan Tekin, Başhekim Celil Kalem, Numune Hastanesi Başhekimi Süleyman Dönmez, öğrenci ve aileleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.