Konya

Konya'da AK Parti'den "Basın ile buluşma" programı

12:32 07 Aralık 2015
Konya'da AK Parti'den "Basın ile buluşma" programı

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından, "Basın ile buluşma" programı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Musa Arat, bir otelde düzenlenen programda, teşkilat olarak 1 Kasım seçimlerine kadar yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini söyledi.

Seçimin ardından basın mensupları ile bir araya geldiklerini belirten Arat, "AK Parti teşkilatları olarak nasıl bir aile olunduğunu gösterme imkanı bulduk. 2001 yılından bu yana AK Parti'nin her kademesinde görev almış; büyüklerimiz, ağabeylerimiz ve kardeşlerimizle çalışma imkanı bulduk, onlarla gönül birlikteliği yaptık" dedi.

Arat, 7 Haziran seçimlerinde bazı eksikliklerin farkına vardıklarını dile getirerek, 1 Kasım'a kadar Konya ve ilçelerinde 500 bine yakın evi ziyaret ettiklerini, neredeyse ulaşılmadık yer bırakmadıklarını belirtti.

Bu çalışmaların halka anlatılmasına vesile olan basın mensuplarına teşekkür eden Arat, şunları kaydetti:

"Sizler Başbakan şehrinin medyası olmanın en güzel örneklerini verdiniz. Bizler de sizlerin getirdiği eleştirilere saygı duyarak, bu noktalara kadar ulaştık. Konya birlikteliği ve bütünlüğünü medyamızın nezdinde de görme imkanı bulmak bizleri mutlu etti. Bundan sonra medyamızın değerli temsilcileriyle daha samimi ortamlarda görüşmek ve gelecek seçimlere kadar önümüzdeki süreci nasıl değerlendireceğimizi konuşmak isteriz. Zira istişarede hayır vardır. Sizlerle gönül birliği ve fikir birliği içerisinde olmak daha faydalı olacaktır."

Arat, seçim sürecinde milletvekillerinin de hiç dinlenmeden çalıştıklarını ifade ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

Toplantıya, AK Parti Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe belediye başkanları ve gazeteciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.