Konya

AK Parti İl Koordinasyon toplantısı yapıldı

14:45 08 Aralık 2015
AK Parti İl Koordinasyon toplantısı yapıldı

AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Musa Arat Başkanlığı’nda gerçekleştirildi

 AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Musa Arat Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıda teşkilat çalışmalarının yanı sıra Konya yatırımları ele alındı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda, Konya’da tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile projeler, kentin sorunları, belediyelerin ve teşkilatın çalışmaları ele alındı.

Toplantıyı değerlendiren AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, ayda bir kez yapılan toplantılarda teşkilat faaliyetlerinin yanı sıra şehrin her alandaki proje, yatırım ve sıkıntılarının ele alındığını söyledi.

Toplantılarla büyük mesafe kat ettiklerini belirten Arat, "1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya yeni bir tablo çıktı. Milletimizin ve hemşehrilerimizin bizlere emanet ettiği bu sorumluluğu yerine getirmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayretinde olmaya devam edeceğiz. Kısacası; ülkemiz ve şehrimiz adına ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti MKYK Üyeleri, AK Parti Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.