Konya

Mavi kapakla engelliye umut oldular

14:04 28 Aralık 2015
Mavi kapakla engelliye umut oldular

Orgeneral Cemal Tural İlkokulu’na, Meram Belediyesi tarafından teşekkür belgesi verildi

Meram Belediyesi tarafından, mavi kapak toplayarak bir engellinin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayan Orgeneral Cemal Tural İlkokulu’na teşekkür belgesi verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Evrim, Orgeneral Cemal Tural İlkokulunda düzenlenen programda, 28 bin mavi kapakla engelli Ayşe Altunbaş’ın tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağladıkları için okul müdürü Mustafa Bayrakcı'ya teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Öğrencilerin örnek bir duyarlılık gösterdiğini dile getiren Evrim, "Bu çalışmanızın karşılığı olarak sizleri öğretmenlerinizle birlikte 80 Binde Devr-i Alem Parkı'mızı gezmeye davet ediyorum" diye konuştu.

Okul müdürü Bayrakcı, teşekkür belgesini öğrenciler ve öğretmenler adına aldığını belirterek, "Çünkü 28 bin mavi kapağı onlar topladı. Okul olarak çevre bilinci ve geri dönüşümle ilgili faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

Daha sonra, Meram Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü uzmanları tarafından "Her Atık Çöp Değildir! Yarınlar Çöpe Gitmesin" sloganıyla geri dönüşüm eğitimi verildi. Ardından, öğrencilere geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturacak çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Evrim ve Bayrakcı'nın yanı sıra Meram Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şaban Dişçi, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.