Konya

Meram Belediyesi fotoğraf yarışması

13:41 01 Ocak 2016
Meram Belediyesi fotoğraf yarışması

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "4 Mevsim Meram" isimli fotoğraf yarışmasının ödül gecesi gerçekleşti

 Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "4 Mevsim Meram" isimli fotoğraf yarışmasının üçüncü ve dördüncü etabının ödülleri sahiplerini buldu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen törende, ilçenin doğası, tarihi ve kültürel güzelliklerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yarışmanın yapıldığını söyledi.

Şehirlerin de bir ruhu olduğunu belirten Toru, "İnsanlar gibi onların da duyguları var. Önemli olan şehrimizdeki, ilçemizdeki bu duyguları ve ruhu resmederek gelecek nesillere aktarabilmektir" dedi.

Programda ilk olarak "Meram’da İlkbahar" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere plaketleri ve hediye çekleri verildi. Yarışmada birinci olan Mürüvvet Açıkgöz'e 3 bin, ikinci olan Seyit Konyalı'ya 2 bin ve üçüncü olan Yüksel Açıkgöz'e  bin lira ödül verildi.

"Meram'da Yaz" konulu yarışmada birinci olan Ali Işık, ikinci Levent Ateş ve üçüncü Hasan Durucan'a para ödülleri verildi. Her iki yarışmada sergilenmeye hak kazanan 30 eser sahibine ise plaket ve katılım sertifikası takdim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.