Konya

AK Parti İl Başkanı Arat, STK temsilcileriyle bir araya geldi

17:46 12 Ocak 2016
AK Parti İl Başkanı Arat, STK temsilcileriyle bir araya geldi

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile bir araya geldi.

Arat, Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'ndeki programda, AK Parti İl Teşkilatı'nın çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarından faydalanacağı çok şey olduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarına seçimlerde verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Arat, "7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde büyük desteğinizi gördük. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ömrümüzün sonuna kadar Cenab-ı Hakk'ın bize yüklediği kulluk göreviyle birlikte, toplumu hayırlı yönlere, sizlerle yönlendirmeyi istiyoruz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise değişen toplum yapısına ayak uydurmak gerektiğine dikkati çekerek, "Sivil toplum çalışmalarını hiç zayıflatmadan devam ettirmek gerekiyor. Çünkü bu yeniden diriliş dönemlerinde işler çok kolay değil aslında. Günlük başarılar ve anlık sonuçlarla hareket etmemek gerekiyor" diye konuştu.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı Muhsin Görgülügil de derneklerin çalışmaları hakkında bilgi vererek, amaçlarının Konya'daki sivil toplum kuruluşlarının beraber çalışmasını sağlamak olduğunu dile getirdi.

Görgülügil, bu yıl düzenlenecek Ufuk Turu toplantısının Kosova'da yapılacağını belirtti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.