Konya

Konya Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Eser:

15:14 19 Ocak 2016
Konya Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Eser:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukspor'un basın sözcüsü Ahmet Eser, teknik direktör Abdurrahman Baysangur'un görevden ayrılmasının kendileri içinde sürpriz olduğunu söyledi.

Eser, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yaklaşık 1,5 yıldır görev yapan Abdurrahman Baysangur'a verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Bu ayrılığın kendilerini üzdüğünü ancak futbolda zaman kaybına yer olmadığını belirten Eser, şöyle devam etti:

"Birlikte çalışmaktan zevk duyduğumuz teknik direktörümüz Abdurrahman Baysangur böyle bir karar aldı. Hocamızın ayrılması sürpriz bir karar oldu. Kararını bizimle paylaştığı andan itibaren yönetim kurulumuz görevine devam etmesi noktasında ısrarcı oldu ancak hocamız çok yorulduğunu ve kan değişiminin iki taraf içinde iyi olacağına inandığını söyledi. Sonuçta tüm çabalarımıza rağmen kararından vazgeçmedi. Şimdi bize düşen ise en kısa sürede toparlanıp, sahamızda oynayacağımız ilk maça güçlü çıkabilmek. Bunun için çalışmalarımızı vakit geçirmeden başlattık. En kısa sürede teknik heyet konusunu karara bağlayıp, yeni bir isimle anlaşma sağlanacaktır. Bu süreç içinde takımımızı Hayri Yılmaz hocamız çalıştırmaya devam edecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.