Konya

KOMEK kayıtları 1-12 Şubat'ta yapılacak

11:44 31 Ocak 2016
KOMEK kayıtları 1-12 Şubat'ta yapılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Eğitim ve Sanat Merkezleri (ASEM) hanım lokallerine kayıtlar 1-12 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, mesleki eğitimde öncü olan KOMEK'e ilginin her geçen gün arttığını belirtti.

KOMEK'in şehir genelinde 53 merkezde eğitim verdiğini vurgulayan Akyürek, "Bütün hemşehrilerimiz mutlaka KOMEK sertifikası alsınlar. Hem iş bulmaları kolaylaşacak hem de sosyal çevre, komşuluk ilişkilerini güçlendirme, yeni dostlar edinme imkanına kavuşacaklardır" ifadelerini kullandı.

KOMEK'te bu dönem ilk kez ahşap yakma sanatı, yorgan dikimi, cam-seramik şekillendirme, orman ve kırsal yangınlara müdahale, engellilere yönelik bilgisayar, Kur'an-ı Kerim, giyim gibi kurslara da İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde kayıt alınacak.

Kayıtlar, 53 merkezde 1-12 Şubat'ta www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden alınacak. KOMEK ve hanım lokallerinde dersler, 13 Şubat'ta başlayacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.