Konya

Paslı, MÜSİAD'ı ziyaret etti

11:55 31 Ocak 2016
Paslı, MÜSİAD'ı ziyaret etti

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı, Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesini ziyaret etti.

Paslı, ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının, hoşgörü, dayanışma ve bilinçlenmeyi artırdığını, ortak hareket etme duygusu kazandırdığını belirtti.

Konya'nın 2016 Turizm Başkenti seçilmesini değerlendiren Paslı, şunları kaydetti:

"İslam İşbirliği Teşkilatınca Konya'nın 2016 Turizm Başkenti seçilmesi bizim için son derece memnuniyet vericidir. Başta İslam Dünyası olmak üzere, tüm dünya ülkeleri Konya'yı yakından tanıma fırsatını bulacak. Biz de BYEGM olarak Konya Büyükşehir Belediyemizin daveti üzerine, İslam ülkelerinde görev yapan basın mensuplarından ikişer kişiyi Konya'ya davet edeceğiz. 'Bir başkent, her zaman başkenttir' sloganıyla gerçekleştireceğimiz yatırımlar ve örnek projelerle marka şehir olma yolunda yürüyeceğiz. Konya'nın tanıtımı açısından önem arz eden bu etkinliklere, MÜSİAD olarak sizlerin de destek olacağından hiç kuşkumuz yok."

Konya'da, 200'ün üzerinde basın yayın kuruluşunun faaliyet gösterdiğini bildiren Paslı, 300'ün üzerinde basın mensubunun da Sarı Basın Kartı sahibi olduğunu aktardı.

MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Lütfi Şimşek de MÜSİAD olarak Türkiye ve Konya'nın menfaatine her işte, herkesle, ekonomik ve sosyal ilişkiler kurmaya hazır olduklarını vurguladı.

Konya'nın 2016 İslam Turizm Başkenti seçilmesinin memnuniyet verici olduğunu anlatan Şimşek, "Konya'nın tanıtımına katkı sağlayacak bu kararla bizler de bu şehirde doğup, büyüyen, yaşayan, bireyler olarak, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.