Konya

Konya polisine "kafe araç" hizmeti

20:23 04 Mart 2016
Konya polisine "kafe araç" hizmeti

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polise, görev yerinde hizmet vermek amacıyla tahsis edilen seyyar kafe araç, hizmete girdi.

Konya Valisi Muammer Erol, Köprübaşı Polis Merkezinde yapılan tanıtımda gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyet teşkilatının hiç ara vermeden her koşulda çalıştığını söyledi.

Görev yapan polise, her zaman hizmet edeceklerini ifade eden Erol, "Böyle bir araç ile onlara hizmet edilmesi güzel bir düşünce. Biz bu uygulamayı devam ettirmek istiyoruz. Dileriz ki başka şehirlerimizde de örnek teşkil eder" dedi.

Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise emniyet mensuplarının 24 saat esasına göre çalıştıklarını dile getirdi.

Güvenlik güçlerine özel araç üretildiğini anlatan Demir, şunları kaydetti:

"Bu proje ile kendi personelimize yönelelim istedik. Aynı zamanda görev yapan arkadaşlarımızın moral ve motivasyonuna bir nebze katkı sağlamak için her zaman onların yanında olduğumuzu vurgulamak istiyoruz. Güvenlik güçleri zor şartlar altında olduğu zamanlarda araç çok katkı sağlayacak. 'Hizmet sizden ikram bizden' sloganıyla faaliyete başlayan kafe aracımızda kış aylarında çay, sahlep, sıcak çorba yaz aylarında ise ayran ve Osmanlı şerbeti ikram edilecek. Gecenin üçünde veya sabahın beşinde ne zaman olursa olsun onlarla beraber aracımız hizmet verecektir. Tüm personelimize hayırlı uğurlu olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.