Konya

AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

11:42 14 Mart 2016
AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Konya'nın yatırım projeleri ve sorunları yanı sıra AK Parti Konya teşkilatlarının faaliyetlerinin ele alındığı AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu sonrası İl başkalığında düzenlediği toplantıda, Ankara'daki 37 kişinin öldüğü, 125 kişinin yaralandığı terör saldırısını kınadı.

Saldırıda, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Arat, "Bu ve benzeri saldırılar karşısında millet olarak dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Bilinmelidir ki, terörün dili, dini, ırkı, mazereti olmaz. Geçmişteki fırtınaları nasıl atlattıysak bugün de atlatacağız. Kan üzerinden oyun kurmaya çalışanlara milletimiz asla fırsat vermeyecektir. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Arat, Konya'nın yatırımlarını, proje ve sorunlarını her ay düzenledikleri koordinasyon toplantılarında tüm yönleriyle ele aldıklarını belirterek, "Biz, tüm enerjimizle tüm çabamızla bu bu güzel şehrin hizmetindeyiz. Tüm çabamız, şehrimizi daha ilerilere taşımaktır. Konya ve bu şehrin güzel insanları, her türlü hizmetin en güzelini hak ediyor" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Ömer Ünal da toplantıda birer sunum yaptı.

Toplantıya, AK Parti MKYK Üyesi Selçuk Öztürk, AK Parti Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.