Konya

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

15:57 18 Mart 2016
Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle AK Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları ile Ribat Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen proğramda Çanakkale Savaşı'nda askerlere kumanya olarak dağıtılan üzüm hoşafı, ekmek ve irmik helvası ikram edildi.

AK Parti Karatay Gençlik Kolları üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümünde Kapu Camii'nde sabah namazı sonrası fotoğraf sergisi ile küçük bir tiyatro gösterisi sergiledi.

AK Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, daha sonra Kültür Park'ta düzenledikleri programda, şehitlerin ruhunu şad etmek ve onları hatırlamak maksadıyla böyle bir etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Programın üç gün süreceğini belirten Baştürk, "Üzüm hoşafı dağıtımı üç gün devam edecek. Yarından itibaren de tiyatro ve Çanakkale temalı resim sergimiz olacak" dedi.

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük de Şehitler adına herkesin sorumlulukları olduğunu belirtti.

Şehitlerin ruhlarına herkesin dua etmesi gerektiğini ifade eden Büyük, "Şehitlerimizin adına bir hatim kampanyası başlattık. Gösterilen ilgi gerçekten çok büyük. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Vatan ve millet deyince 7'den 70'e herkes bu kampanyamıza destek oldu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılara üzüm hoşafı, ekmek ve irmik helvası ikram edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.