Konya

Cihanbeyli’de "Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Kursu" tamamlandı

12:29 27 Nisan 2016
Cihanbeyli’de "Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Kursu" tamamlandı

Cihanbeyli Halk Eğitim Merkezi tarafından Killik Mahallesi'nde açılan "Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Kursu" tamamlandı.

17 kursiyerin katıldığı kursta saç ve cilt analizi yapmak, saç ve saçlı deriye masaj ve bakım uygulamak, saç yıkama, saç ayırma, fön çekme, maşa-vak rasta yapma, saça dalga verme gibi teknikler öğretildi. 4 ay süren kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Cihanbeyli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Akkurt, Killik Mahallesinin ilçeye 60 kilometre uzaklıkta olduğunu söyledi.

Mahallede ilk kez bir kurs açıldığını ifade eden Akkurt, "Bu da bize nasip oldu. Bunun için Killik'te mutluyuz. 17 kursiyerimizi de göstermiş oldukları özveri ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Killik’te bayanlarımıza bir sanat öğrettik, bir altın bilezik sahibi yaptık." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemseddin Aykut ise, "Killik’te bayan kursiyerlerimizin mutluluğu bizleri de sevindiriyor. Bayanları farklı kurslarda görmek istiyoruz. Halk Eğitim kurslarıyla tanışan Killik'li bayanların devamlılığı bizleri de memnun etti." diye konuştu

İ

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.