Konya

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek klibi

14:24 01 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek klibi

Ilgın Belediyesi personeli, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yer alan Mehmetçiğe destek olmak için özel klip çekerek destek mesajı gönderdi.

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, yaptığı açıklamada, klibin Afrin'de mücadele veren Mehmetçiğe destek olmak amacıyla hazırlandığını söyledi.

İlçede "Her An Dua, Her Yer Türk Bayrağı" sloganıyla bayrak kampanyası başlattıklarını dile getiren Karahan, şöyle konuştu:

"Tüm vatandaşlarımızı evlerine bir bayrak asmaya davet ediyorum. Bayrağımızı asarsak Mehmetçiğimize ne kadar destek olduğumuzu göstermiş oluruz. Ayrıca Başkomutanımızın bir işaretini bekliyoruz. Grup toplantısında da ifade ettiği gibi ihtiyaç olursa en önde ben gideceğim dediği gibi Başkomutanımız ile birlikte biz de hazırız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine büyük sabırlar diliyorum. Yüce mevla kahraman ordumuzu muzaffer eylesin, ülkemizi payidar, birliğimiz ve kardeşliğimizi daim eylesin inşallah."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.