Konya

Seydişehir'den kısa kısa

10:12 25 Mart 2018
Seydişehir'den kısa kısa

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seydişehir’de AK Parti i̇lçe yönecileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Teşkilat salonundaki toplantıda Başkan Mustafa Konurer ve muhtarların taleplerini dinleyen Tüfekci, mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişilerin muhtarlar olduğunu söyledi.

Zaman zaman ilçe ziyaretleri yaptığını kaydeden Tüfekci, şunları kaydetti:

"Yeni yöneticilere hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu vesileyle de siz değerli muhtarlarımızla da beraber oluyoruz. muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Köylerdeki gözümüz kulağımız sizsiniz. Sizlerden gelen talep ve sorunları yerinde tespit edip çözüm üretmek için çareler arayacağız. Onun için sık sık sizlerle istişare etmek istiyoruz."

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.

- Seydişehir'de 9 bin fidan dağıtıldı

Konya Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Seydişehir'de vatandaşlara ücretsiz 9 bin sertifikalı ceviz fidanı dağıttı.

Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Aydın Erdoğan, dağıtılan fidanların gelecek nesillerin geçimine katkıda bulunacağını vurguladı.

Erdoğan, "Dağıttığımız ceviz fidanlarının vatandaşlarımıza bol kazanç ve bereket getirmesini diliyorum." dedi.

Etkinliğe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Orman Bölge Müdürü Muhammet Çolak, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.