Konya

"Tüm mazlumların ümidiyiz"

11:17 24 Ağustos 2018
"Tüm mazlumların ümidiyiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Biz sadece Türkiye'nin değil, tüm mazlum ülkelerin ümidi olmuş bir Türkiye olarak sorumuluğumuzun bilinciyle yola devam ediyoruz." dedi.

Usta, Konya'nın Yalıhüyük ilçesi Gölcük Yaylası'nda düzenlenen 8. Gölcük Yayla Şenlikleri'nde yaptığı konuşmada, şenliklerin Türk halkının birlik ve beraberliğinin simgesi olduğunu söyledi.

Tüm İslam alemi ve şenliğe katılanların Kurban Bayramı'nı kutlayan Usta, şunları kaydetti:

"Bu milletin yüzde 52 oyunu almış bir liderimiz var. Bugün bu ülke güçlüyse, sözü geçen bir ülkeyse bunu Cumhurbaşkanımızın liderliğine borçluyuz. Biz bir ve beraber olduğumuz için, Cumhurbaşkanımızın arkasında dik durduğumuz için yeni Türkiye, güçlü Türkiye olarak yolumuza devam ediyoruz. Biz sadece Türkiye'nin değil, tüm mazlum ülkelerin ümidi olmuş bir Türkiye olarak sorumuluğumuzun bilinciyle yola devam ediyoruz. Bizi zorlayanlara inat, daha çok çalışarak her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz."

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer de bundan sonra da vatandaşların birlik ve beraberliğini artırmak için bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Mustafa Minaz ile Konya Yalıhüyüklüler Dernek Başkanı Osman Doğan selamlama konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından, etkinlikte çeşitli gösterilerin ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Sami Çelik konser verdi.

8. Gölcük Yayla Şenliği'ne çevre ilçelerin kaymakamları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.