Konya

Beyşehir Belediyesinden halk günü

12:41 05 Ekim 2018
Beyşehir Belediyesinden halk günü

Beyşehir Belediyesinde geleneksel hale gelen halk günü toplantıları devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, makamında düzenlenen halk günü toplantısında vatandaşlar ile biraraya geldi.

Özaltun, halk günü toplantısında buluştuğu Beyşehirli vatandaşların aktardığı sorun ve talepleri dinledi.

Belediyenin birim müdürleri, meclis üyeleri ile AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, vatandaşlardan gelen istekler istişare edilerek değerlendirildi ve makul bulunan taleplerin ilgili birimlere kısa süre içerisinde yerine getirilmesi için talimat verildi.

Haftanın bir gününü halk toplantılarına ayıran ve makamının kapılarını randevusuz olarak vatandaşlara açtıklarını belirten Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren vatandaşlarla iç içe olan, onların isteklerini de dinleyerek projeler üreten bir hizmet anlayışı geliştirdiklerini söyledi.

Özaltun, "Halk günü toplantıları da bunlardan sadece birisi. Bu toplantılara katılan hemşehrilerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Makamımızda misafir ettiğimiz vatandaşlarımızı bu buluşmalarımızda tek tek dinleyerek dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor çözüme kavuşturulması için de adeta bir ekip ruhu içerisinde çaba ve gayret gösteriyoruz." dedi.

Halk günü toplantısına katılan bazı mahalle muhtarları mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Özaltun'a teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.