Konya

Anne ve çocukları öldürülmüş halde bulundu!

06:11 28 Ocak 2019 15 Yorum Var
Anne ve çocukları öldürülmüş halde bulundu!

Konya'nın Karatay ilçesi Tatlıcak mahallesinde anne ve 2 çocuğu pompalı tüfekle öldürülmüş olarak bulundu...

Konya'da bir çiftlikte işçi olarak çalıştığı öğrenilen anne ve iki çocuğu tüfekle öldürülmüş halde bulundu.

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Okçu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki bir çiftlikten silah sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelerek çiftlikte bulunan müstakil eve giren polis ekipleri Afgan olduğu öğrenilen anne ve iki çocuğunu tüfekle vurulmuş halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından yaşları yaklaşık 7 ila 13 arasında olduğu tahmin edilen iki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı. Polis ekipleri henüz kimlikleri belirlenemeyen anne ve iki çocuğun kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • YAKUP 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bu vahşice cinayeti işleyen canavarlara. bunlar insan olamaz nasıl böyle acımasızca bu katliamı yapıyorlar. Vallahi bunlar insanlıktan nasibini almamış. Bir Anne ve iki evladına nasıl kıydılar bu canavarlar. Bir kuş ve iki yavrusunu dahi, insan olan öldüremez.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mahir 5 yıl önce Şikayet Et
    Idam bu TBMM nin öncelik sirasına girmeli.Bu millet vekilleri ne yapar ne eder.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • sevinç 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz nasıl insanlar olduk böyle . Yazıklar olsun anne ve çocukları öldürülüyor. Biz şeriattan uzaklaştıkça çok duyarız mazlumun ölüm haberini.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • akif 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya nasil oluyor böyle seyler bizim toplummuzda bilemiyorum ,ya insan artik haberlere bakasi gelmiyor nezaman baksan cinayet , yine bir bayan vede iki cocugu bu vahsice islenen cinayeti anlamak cokkkkkk zor bunu yapan kisi yada kisiler bunu göze almislar , o zaman devletde bunlarin gözünü cikarmali vede afrikadaki aslanlarin arasina birakmali. sorumluguda hayvanlara birikmali.
    Cevapla
  • önkonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    konya göç aldı alalı tadı tuzu kaçtı. özellikle Halil ürün zamanında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.