Konya

Büyük acı! Oğlunu hırsız zannedip, öldürdü

06:43 13 Kasım 2020 8 Yorum Var
Büyük acı! Oğlunu hırsız zannedip, öldürdü

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Mehmet A. (50), birlikte çobanlık yaptığı kendisiyle aynı adı taşıyan tek oğlu Mehmet A.'yı (17) hırsız zannedip tüfekle ateş ederek, öldürdü.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Yaylacık Mahallesi Beşoluk Yaylası'nda meydana geldi. Bir çocuk babası Mehmet A., kendisiyle aynı adı taşıyan ve birlikte çobanlık yaptığı oğlu Mehmer A. ile hayvanları beslemek için kaldığı yayla evinin bahçesinden gelen sesi, hırsız zannetti.

Tüfeğini alıp, karanlıkta sesin geldiği yöne doğru ateşledi. 

Vurduğu kişinin bahçedeki tuvaletten dönen oğlu Mehmet A. olduğunu fark eden baba, hemen jandarma ve sağlık ekiplerini arayıp, yardım istedi. Göğsünden vurulan Mehmet A., gelen sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Baba Mehmet A., jandarma tarafından gözaltına alındı. 

 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • yavuzselim 3 yıl önce Şikayet Et
    allah sabır versin.olay derinlemesine araştırılmalı diye düşünüyorum.rahmetli genç delikanlımız her hela dışarda olduğu için bu olayı her zaman tekrarlıyor.insanın gece yarısı hela ihtiyacı olabilir.bu durum hergün tekrarlanan bir durum ise niye bugün hırsız diye eteş açıldı düşündürücü
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahillik zor, Cahilliğinin bedelini ödemiş, olan masum evladına olmuş.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin. Korku, Allah korkusu değilse kötüdür. İnsana çok zarar verir. Unutmamak lazım Allah'tan korkandan her şey korkar, Allah'tan korkmayan da her şeyden korkar. Allah insanı korkudan öfkeden ve kaygıdan korusun.
    Cevapla
  • Hyt. 3 yıl önce Şikayet Et
    İşin aslı ne acaba kimse durduk yere bir hayvan için direk ateş etmez önce havaya ateş acarsın
    Cevapla
  • Gezgin 3 yıl önce Şikayet Et
    Görmeden seslenmeden ateş edilirmi be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.