Konya

Oğlunu öldüren cani baba kan dondurdu!

06:42 10 Mart 2021 9 Yorum Var
Oğlunu öldüren cani baba kan dondurdu!

Konya'da 10 yaşındaki çocuğunu boğarak öldüren şahıs, tamamlanan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İsmail K'nin (32) ilk ifadesinde 'Ben çok günah işledim ve cehenneme gideceğim. Oğlumda büyüdükçe günaha girecekti ben onu günaha girmeden cennete gönderdim 'dediği öğrenildi.

Merkez Karatay ilçesi Büyüksinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak'ta, evde yalnız oldukları sırada 10 yaşındaki oğlu H.K'yi boğarak öldürdükten sonra polise teslim olan İsmail K'nin (32), emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlı, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Baba İsmail K, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Ruhsal sıkıntılarım vardı. Pişmanım." cevabını verdi.

İsmail K'nin (32) ilk  ifadesinde  'Ben çok günah işledim ve cehenneme gideceğim. Oğlumda büyüdükçe günaha girecekti ben onu günaha girmeden cennete gönderdim dediği öğrenildi.

Merkez Karatay ilçesi Büyüksinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak'ta, site görevlisi olarak çalışan İsmail K. (32), dün evde yalnız oldukları sırada 10 yaşındaki oğlu H.K'yi boğarak öldürmüş, ardından polisi arayıp, "Ben birini öldürdüm." diyerek teslim olmuştu. 

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • ADEM KARA 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah be arkadaş islam dinini hem sen bilseydin ve çocuğuna da öğretseydin böyle şeyler düşünmezdin ki Rabbim merhamet sahibi ahiretini yaktın
    Cevapla
  • Es dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sapkınca
    Cevapla
  • R53 3 yıl önce Şikayet Et
    Madem cehennemlik olduğunu düşünüyordun kendini gebertseydin. Masum yavrunun hayatı hakkında karar verme yetkisine sahip değilsin. Ebeveynler çocukları üzerinde istediğini yapma hakkına sahip değillerdir.
    Cevapla
  • Sevim İnegöl 3 yıl önce Şikayet Et
    Küçük yavru gerçekten cennette.Ya Sen?Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin.Muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • Abdullah Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin.
    İlk beğenen sen ol
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl kıydın çocuğuna hayvannn
    Cevapla
  • zippi 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberde yazıyor boğarak öldürmüş
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.