Konya

Silah zoruyla kaçırıp kol ve bacaklarını kırdılar

15:38 24 Mayıs 2021 16 Yorum Var
Silah zoruyla kaçırıp kol ve bacaklarını kırdılar

Konya’da lise öğrencisi Muhammet Ali Bakırcı’yı oturduğu parktan silah zoruyla kaçırıp, getirdikleri arazide döve döve kol ve bacaklarını kıran 3 şüpheli gözaltına alındı. Yardım çağıran Bakırcı, ‘Beni öldürecekler diye çok korktum.’ dedi.

Merkez Meram ilçesinde dün yaşanan olayda, lise öğrencisi 15 yaşındaki Muhammet Ali Bakırcı, bir grup arkadaşıyla Alakova Mahallesindeki evlerine yakın bir parkta otururken, yanına gelen 3 kişi tarafından silah zoruyla arabaya bindirilip, kaçırıldı.

Araç içerisinde dövdükleri Bakırcı’yı 15 kilometre uzaklıktaki Çomaklı Mahallesindeki boş araziye götüren şüpheliler, demir çubuklarla döve döve liseli gencin kol ve bacaklarını kırdı. Şüpheliler daha sonra Bakırcı’yı ölüme terk edip olay yerinden kaçtı.

YARIM SAAT SÜRÜNÜP YARDIM İSTEMİŞ

Kol ve ayaklarında kırıklar olduğu için yürüyemeyen Muhammet Ali Bakırcı, yarım saat boyunca tarlada süründü. Daha sonra tarlada çalışan işçileri seslenen Bakırcı, olay yerine çağrılan ambulansla Konya Şehir Hastanesine sevk edildi. Ameliyata alınan Bakırcı’nın hastanedeki tedavisi sürüyor. Muhammet Ali Bakırcı yaşadığı şiddeti şu sözlerle anlattı: "Şiddete arabada başladılar. Sürekli silah gösteriyorlardı. Beni uyuşturucu satmakla, hırsızlık için gece evlere girmekle suçladılar. Benim bu olaylarla hiçbir ilgim yok. Beni başka biriyle karıştırdılar. Tarlaya götürüp, demir çubuklukla kollarıma ve bacaklarıma vurdular. Bir tanesi de parmaklarımı kırmaya çalıştı. Yanıma bir tane mermi bıraktılar. Bir dahakine bu mermi kafana girecek dediler. Bir tanesi de fazla kafasına vurmayın ölüp, gitmesin dedi. Sonra kaçtılar. Bende yarım saat boyunca sürünüp, tarladaki işçilerden yardım istedim"

"ÖLDÜRECEKLER DİYE ÇOK KORKTUM"

Öldürüleceğini düşündüğünü belirten Bakırcı, "Sürekli silah gösterdikleri için öldüreceklerini düşündüm. Hiçbir suçum yokken öldüresiye dövüldüm. Halen aklıma gelince korkuyorum. Psikolojim bozuldu. Benim suçum neydi? Bunu yapanlar cezasını çeksin. Kollarımdan ve bacaklarımdan başka ameliyatlarda olacağım" diye konuştu.

Olayla ilgili gözaltına alınan İbrahim E. (42), Uğur E. (38) ve Ali E.’nin(28) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    gerçi ne olursa olsun bu kadarınını yapmamaları gerekirdi ama çocukdada var birşeyler,işin aslını gizliyor,sebebini söylemiyor,sanırım birtakım pis işlere bulaşmış.
    Cevapla
  • Nabi 2 yıl önce Şikayet Et
    Adaleti uygulayacak olan devlettir. Bireyler adalet sağlamaya çalışırsa kaos olur
  • fuat 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş sebeb ne olursa olsun 15 yaşında bir çocuğua bunu yapana bişey demiyonda çocuk pis iş yapmış diyorsun pessss
  • Aydin bal 2 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bu cocuga yapilanlarin aynisi bu soysuzlara yapilsa bu yetmez bu yaptiklarinin karsiligi birde bunun cezasi olmali en az 6 ay hücre hapsi gibi mesela kriminal olaylar artik ayyüka cikti gücü yeten gücü yetene devlet kanunlar yetersizmi yada bu isler hakimlerin keyfinemi kalmis bilemedim
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    her tarafı mafya ele geçirdi
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    onun için mi taaaa dubaiden konuşuyor
    İlk beğenen sen ol
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayvandan daha aşağı yaratıklar. Her ne olursa olsun böyle bir vahşilik yapılabilir mi?.. Bu hakkı nereden alıyorsunuz. Aşağılık yaratıklar.
    Cevapla
  • leşker 2 yıl önce Şikayet Et
    sana yapılan barbarca da sen ne yaptın be delikanlı en doğrusunu ALLAH bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.