Konya

Hamile karısını öldürmüştü! Rüyada şeytan görmek...

08:58 04 Haziran 2021
Hamile karısını öldürmüştü!  Rüyada şeytan görmek...

Konya'da, 65 aylık karısı Sadife Yüzer'i öldüren Ali Rıza Yüzer'in telefonundaki arama kaydı ortaya çıktı. Son zamanlarda en çok cinayet haberleri okuyan katil zanlısının cinayetten önceki arama kaydı kan dondurdu.

 Konya'da 6 ay önce tartıştığı 6.5 aylık hamile eşi Sadife Yüzer'i (35) tüfekle vurarak öldüren katil zanlısı Ali Rıza Yüzer'in (36), cep telefonunun bilirkişi tarafından yapılan incelemesinde ilginç tespitler ortaya çıktı.

Katil zanlısının telefonundan "Silah ve silah ruhsatı nasıl alınır, DNA testi nasıl yapılır, baba ile oğlunun kanı uyuşuyor mu?" gibi aramalar yaptığı ve son zamanlarda da en çok cinayet haberleri okuduğu tespit edildi. Sabah gazetesinden Tolga Yanık'ın haberine göre, bunun yanı sıra rüyada ölü görmek, rüyada şeytan görmek gibi aramalar da dikkat çekti.

Öte yandan geçen hafta görülen ilk duruşmasının ardından, sanık Yüzer'in babasının, Yıldız ailesine kemerle saldırdığı ortaya çıktı. Yıldız ailesi, polis merkezine giderek tehdit ve hakarete uğradıkları gerekçesiyle şikâyetçi oldu. Karşı taraf da kendilerine saldırıldığını belirterek Yıldız ailesinden şikâyetçi oldu. Soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

DNA TESTİ YAPILDI, BEBEĞİN BABASI ÇIKTI

Sadife Yüzer, Ali Rıza Yüzer ve ölü bebekten örnekler incelenmek üzere Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi. Yapılan DNA testinde çocuğunun biyolojik babasının yüzde 99.99 Ali Rıza Yüzer olduğu tespit edildi.

İddianamede 'Atılı suçu hafifletmek maksadıyla çelişkili ifadelerde bulunduğu, alınan örneklerle çocuğun biyolojik babasının şüphelinin kendisi olduğu, haksız tahrik indiriminin uygulanmaması gerektiği' belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.