Konya

Konya'da toplamda 190 yıl hapis cezası bulunan 11 kişi cezaevine gönderildi

13:15 02 Nisan 2022
Konya'da toplamda 190 yıl hapis cezası bulunan 11 kişi cezaevine gönderildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü yürüttüğü operasyonlarda 10 yıldan 45 yıla kadar çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 kişiyi yakaladı.

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesi doğrultusunda görev yapan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şahıslara yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Gerçekleştirdiği operasyonlarda hırsızlık, birden fazla kişiyle silahlı yağma, kasten yaralama gibi birçok suçtan aranan, 10 yıldan 45 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda kesinleşmiş toplamda 190 yıl hapis cezası ve hakkında yakalama emri bulunan 11 kişi birçok farklı adrese yapılan operasyon neticesinde yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

POLİSTEN SAKLANAN ŞAHIS YATAĞIN ALTINDAN ÇIKTI

Hırsızlık, hakaret ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçların dört ayrı dosyası olan ve kesinleşmiş 26 yıl hapis cezası bulunan şahısla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde şahsın saklandığı adres tespit edildi. Şahsın saklandığı eve girerek arama yapan Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri şahsı yatağın alt kısmındaki sunta ile kapalı bölümde saklanırken buldu. Gözaltına alınan ve 26 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Zeki Dursun/Konya

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.