Konya

Konya’da evlere tesisatçı kılığında gelip para çaldı

15:21 10 Temmuz 2022 7 Yorum Var
Konya’da evlere tesisatçı kılığında gelip para çaldı

Konya’da evlere tesisatçı kılığında gelip arıza olduğunu söyleyerek vatandaşları dolandıran ve evlerden para çalan şüpheli yakalandı.

Evlere tesisatçı kılığında gelerek tuvalet giderinin, mutfak lavabosunun, su hatlarının arızalı olduğu gibi çeşitli bahanelerle vatandaşları dolandıran bir şahsın olduğu ihbarı üzerine Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Çalışma başlatan polis, şüphelinin son 20 gün içerisinde bu şekilde 6 eve girdiğini belirledi. Şüphelinin su tesisatı, tuvalet gideri ve mutfak lavabosunda arıza olduğunu söyleyerek girdiği 6 evde bir süre tamir ediyormuş gibi yapıp, sonrasında tamir ettiğini söyleyerek 100 ila 1000 lira arasında bir para aldığı, 3 evin yatak odasından da yaklaşık 10 bin lira para ve kredi kartlarının çalındığı tespit edildi. Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde şüphelinin çeşitli suçlardan 18 adet suç kaydı olan Şahin G. (29) olduğu tespit edildi. Şüpheli İhsaniye Mahallesi'nde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şahin G., hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • hammert 1 yıl önce Şikayet Et
    Hammert sen ŞERİAT istiyorsun arkadaş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet, ne var bunda.. Bazıları nasıl sosyalizm istiyorsa o arkadaş da şeriat isteyebilir..ŞERİAT ALLAHIN KANUNUDUR..önce şeriat nedir öğrenin..
  • muģla 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne cezası iki elini de kullanmayacak dereceyi getireceksin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kürşat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlığın cezası belli süreli hapis olmamalı.Çaldığını kuruşuna kadar iade edene kadar hapis yatacak şeklinde olmalı.Çaldığını iade edince salıver gitsin ikincide yine çaldığını iade edince sal gitsin.Üçüncüde sol elini kes. Hırsızlık olayları bıçak kesmiş gibi sona ermezse namerdim.
    Cevapla
  • Araştıran adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma öneriler..ceza yatan adam parayı nasıl kazanacak..? Gerçekten hırsızlığı ispat edilirse ilk suçunda 1 yıl ağır hapis ..2.sinde hangi eli yaptı ise o eli FELÇ edilsin .Bak bakalım bir daha yapan oluyor mu? Bir kesim El kesmeye VAHŞET diyorlar ya..(Felç etmek en kesin çözüm..)
    İlk beğenen sen ol
  • komşu 1 yıl önce Şikayet Et
    3.cü hırsızlığında sorgusuz 5 yıl
    İlk beğenen sen ol
  • _*(1453)*_ 1 yıl önce Şikayet Et
    TEPKİ Ulan ahlaksız yorum yazarken önce sağa sola sataşma sende ya Chp lisin yada iyi partili li onlarda olmassa coçuk katili Hdp taraftarısın
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    en az 6 ev birde bilinmeyen sayisiz ev direk bin yil hapis ver mal varligi vr ise el koy bunlar akp mhp kader kurbani dedigi degil suclu artik suclarin cezasi olacak yada zararlari akp mhp verecek halk
    Cevapla
  • akinaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Akp ve Mhp kadar başına taş düşe altında ezil inşallah. ülkemizin libya ve suriye gibi olmasını isteyen senin gibi mahluklar muradına eremeyecek
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.