Konya

Oğlu tarafından darp edilen baba yaşam savaşını kaybetti

16:03 14 Ağustos 2022 30 Yorum Var
Oğlu tarafından darp edilen baba yaşam savaşını kaybetti

Konya'nın Kulu ilçesinde Salih Tümer'in (25) dövdüğü babası Mahmut Tümer (72), 6 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 6 Ağustos'ta Yeni Mahalle'de meydana geldi. İddiaya göre, Salih Tümer, tartıştığı işçi emeklisi babası Mahmut Tümer'i dövdü. Darbeler sonucu yaralanan Mahmut Tümer, komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahale sonrası Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Mahmut Tümer, 12 Ağustos'ta hayatını kaybetti. Tümer'in cenazesi, kılınan namazın ardından defnedildi. Olay sonrası gözaltına alınan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Salih Tümer, Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tümer'in adli işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR

30 Yorum Var
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ordulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedense hep psikolojik sorunları oluyor. Babasına rabbim rahmet eylesin. Çok acı bir durum.
    Cevapla
  • Baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Ebu lehebin elleri gibi kurusun o elleri... Bir lokma ekmeği yiyebilmek derin bir acıyla olsun, su bile boğazına dursun da içemesin, ağlaya ağlaya helak olsun...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İki dünyada da iflah olmaz
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı kaderi bu zalim adamda yaşayacak bu amca babasını dövmüşmüdür bilemem fakat bunun çok örnekleri var babanı anneni dövdü isen dünyada iken senin çocuklarında seni döver ahirete kalmıyor aynısi yaşanıyor çok örnekleri var fakat ahiretteki ceza ayrı tabi.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    hasan ne sacmaliyorsun sen Allahın isine karismayin Allah hidayet versin akli melukesi yerinde degil haberi okuyunnher serde bir hayir vardir biz bilemeyiz
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.