Konya

Konya’da sokak ortasında cinayet: Tartıştığı kişiyi defalarca bıçaklayıp kaçtı

16:33 09 Ekim 2022 1 Yorum Var
Konya’da sokak ortasında cinayet: Tartıştığı kişiyi defalarca bıçaklayıp kaçtı

Konya'nın Karatay ilçesinde cadde üzerindeki Süleyman Durmuş (48), henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı kişi tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, 13.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Küçükkumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde 48 yaşındaki Süleyman Durmuş, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği belirsiz kişi, Süleyman Durmuş'u çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra kaçtı.

Konya bıçaklanma

YAKINLARDAKİ BİR İŞ YERİNE SIĞINARAK YARDIM İSTEDİ

Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Süleyman Durmuş, yakınlarda bulunan bir iş yerine sığınarak yardım istedi. İş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Süleyman Durmuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerindeki incelemelerinin ardından Süleyman Durmuş'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. 

Konya bıçaklanma

Öte yandan, cinayet zanlısının kaçış anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerinden kaçan cinayet zanlının yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Konya bıçaklanma

Konya bıçaklanma

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • yanlıslık var 1 yıl önce Şikayet Et
    ölen kişi yuvarlak içine alınan kişi degil .videoyu izlemedinizmi hiç
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.