Konya

Konya’da baba katliamı! Cinnet geçirip 17 yaşındaki kızlarını canice öldürdü

16:18 24 Aralık 2022 14 Yorum Var
Konya’da baba katliamı! Cinnet geçirip 17 yaşındaki kızlarını canice öldürdü

Konya'nın Meram ilçesinde Yusuf El Ahmet (69) ismindeki bir şahıs, kızlarını öldürdüğünü belirterek polise teslim oldu. Şahsın evinde yapılan inceleme sonucu 17 yaşındaki Kevser ve Merve'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi’nde oturan Yusuf El Ahmet (69), evinin yakınında bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek kızlarını öldürdüğü iddiası ile teslim oldu.

TESLİM OLAN ŞAHSIN EVİNDE KIZLARININ CESEDİ BULUNDU

Şahsın evine giderek incelemelerde bulunan polis ekipleri, kızları Kevser (17) ve Merve’nin cansız bedenine ulaştı. Yusuf El Ahmet'in alınan ilk ifadesinde, kızlarıyla namus meselesi yüzünden tartıştığını ve cinnet geçirdiğini, kendini kaybettiği için hiçbir şey hatırlamadığını ve kendine geldiğinde iki kızının cansız bedenini gördüğünü söylediği öğrenildi.

Katil zanlısı baba Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi evladı ile sınamasın. kadınları azgınlaştıran ve asileştiren en büyük illet ve hastalık kulaklarına fısıldanan eşitsin özgürsün nidalarıdır
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    kolay değil. allah yardımcısı olsun. kızlara üzüldüm. kültür farkı,hayat farkı, namus anlayışı ve gençlerin kozmopolit hayatı adam keşke elini kana bulamasa idi.
    Cevapla
  • mamiko 1 yıl önce Şikayet Et
    çok acı bir olay eğer ki baba o anda dışarı çıkıp iki derin nefes alıp kendi kendine napıyorum deyip elini yüzünü yıkasa asabiyeti geçer iki cana kıyamazdı yazık
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İrfan Hoca0606 1 yıl önce Şikayet Et
    ''Kültür Şoku'' farklı bir boyuttan gelip ,farklı boyutta çocuk yetiştirmeye çalışmanın iç çelişkiler ve çatışma sonuçlarından bir örnek.
    Cevapla
  • Şua 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ahir zaman cok calkalaniyor.kimse evladina kiymak istemez.Allah basa vermesin.kim bilir ne oldu.Bu vicdan azabi o babaya yeter..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.