Konya

Cezaevinde bir mahkum hafız oldu

15:34 02 Eylül 2023 3 Yorum Var
Cezaevinde bir mahkum hafız oldu

Konya Seydişehir'de bir mahkum, cezaevinde hafızlığını tamamlayarak beratını aldı.

Seydişehir İlçe Müftülüğü Cezaevi Vaizleri Yaşar Ahmet Kaysici, Bekir Şahbaz ve İmam Hatip Fatih Göksel’in rehberliğine Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlığını tamamlayan mahkum için Hafızlık İcazet Merasimi gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, cezaevi şartlarında hafız olmanın büyük bir başarı olduğunu dile getirerek, cübbe ve sarık giydirip Hafızlık İcazet Belgesini takdim etti. Yapılan duanın ardından program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Programa, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek, Cezaevi Savcısı Ahmet Öztürk, Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve mahkumlar katıldı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • aha 7 ay önce Şikayet Et
    maşallah emeği geçenlerden allah razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Allah öretenden de örenendende razıolsun
    Cevapla
  • zafergülten 7 ay önce Şikayet Et
    iyide adam suç işlemiş biri,cezası bitince öğrendiği Kuan ı nasıl kullanacak,dilerim muska yazıp,üfürükçülükle para kazanmaya kalkmaz,
    Cevapla
  • ismail 7 ay önce Şikayet Et
    kuran-ı kerimi okuyarak ahireti için sevap kazanacak kuran Allah rızası için okunur
  • Hüseyin 7 ay önce Şikayet Et
    İnsanın fikri neyse zikri odur. Siz Kuran-I Kerimi öğrenseniz üfürükcülük için mi yapardınız
  • Skoc 7 ay önce Şikayet Et
    Kadir Mısıroğlu da hapse girdiğinde zikir e başlamış. Her hapse giren cani değil. Kadının nafakasını ödemesen bile hapse giriyorsun. Katilleri hapse almıyorlar zaten onlar denetimli serbest.
  • Hatasız Kul Olmaz 7 ay önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşim bu nasıl bi yorum. İnsanlar hata yapabilir suç işleyebilir. Önemli olan hatasının farkında olup bir daha yapmamaya çalışmasıdır. Ayrıca Kur'an-ı Kerim, kullanmak için öğrenilmez. Allah'ı ve kendimizi tanımak, Allah'ın bize emrettiklerini öğrenmek ve Allah'ın rızası doğrultusunda yaşamak için öğrenilir. Duayla...
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.