Konya

Meslektaşına önce otomobille çarptı sonra döverek öldürdü

14:32 05 Şubat 2024 6 Yorum Var
Meslektaşına önce otomobille çarptı sonra döverek öldürdü

Konya Güneysınır'da 30 yaşındaki çay ocağı işletmecisi Ali Osman Kurt, daha önce kavga ettiği meslektaşı Yıldırım Uyan’a, otomobiliyle çarpıp, döverek öldürüp, cesedini gömdü.

Günaysınır'da oturan Ali Osman Kurt ile meslektaşı Yıldırım Uyan, 17 Ocak günü iş mevzusu nedeniyle tartışıp kavga etti. Uyan, kavgada sert bir cisimle Kurt'un başına vurarak yaraladı. Taraflar bu olay üzerine birbirinden şikayetçi oldu. Ali Osman Kurt, 1 Şubat günü de otomobiliyle cadde kenarında yürüyen Yıldırım Uyan'a çarptı. Kurt, yola savrulan Uyan'ı sopayla dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak otomobiline alarak dağlık araziye götürdü. Öldüğünü anlayınca da Uyan’ın cesedini gömdü.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU 

Yıldırım Uyan'ın babası Ali Uyan, 3 Şubat günü, polis merkezine giderek oğlu Yıldırım Uyan'dan 2 gündür haber alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine Uyan'ın çevresindekilerin ifadesine başvuran polis, Uyan'ın en son Bozkır Caddesi’nde görüldüğünü belirledi. Caddedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Ali Osman Kurt'un otomobiliyle Uyan'a çarpıp, dövdüğünü tespit etti.  

CESEDİNİ YAKMAK İSTEMİŞ 

Gözaltına alınan Kurt, ilk sorgulamasında inkar etti. Ardından da suçunu itiraf eden Kurt, ifadesinde ''Daha önce iş nedeniyle kavga etmiştik. Bana ve aileme zarar vereceğini düşündüm. Olay günü aracımla takip ettim. Önce arabayla çarptım. Daha sonra demir sopayla dövdüm. El ve ayaklarını bağlayıp arabaya koydum. Dağlık arazide yakmaya çalıştım ama yakamadım. Daha sonra gömdüm" dedi.

​Ali Osman Kurt'un, gösterdiği yerde Yıldırım Uyan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ali Osman Kurt, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Uyan'ın cenazesi de bugün ilçe mezarlığına defnedildi. 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Allahın kanunlarını istiyoruz,kısas idam istiyoruz.Kısasta hayat vardır,bir katil öldürülür bin katil ürkütülür.
    Cevapla
  • Akın 2 ay önce Şikayet Et
    ABD de idam var Avrupa birliği bizi zaten almıyor. Kimden korkuyorsunuz. Avrupa birliği oyuyla seçiliyorsan tamam. Ama bizim oyumuzla seçiliyorsan dediğimizi yapın.
    Cevapla
  • diyarbakırli 2 ay önce Şikayet Et
    idam gelsin artik idam idam
    Cevapla
  • ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    kısas olmadıkça adalet tecelli etmez..
    Cevapla
  • Mardinli 2 ay önce Şikayet Et
    Şimdi biz bu ismi konmamış yaratığı canavarı yirmi otuz yıl besleyeceğiz öyle mi. Yazıklar olsun böyle adalete.
    Cevapla
  • RBs 2 ay önce Şikayet Et
    İdam...
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.