Konya

17 yaşındaki ikizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü

12:21 23 Mart 2024 1 Yorum Var
17 yaşındaki ikizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü

Konya'da 17 yaşındaki ikizler M.M. ve H.M., kendilerine taşla saldıran husumetli oldukları 32 yaşındaki amcaları Yasin Mutlu'yu bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Mutlu, hayatını kaybetti.

Olay, çarşamba günü gece saatlerinde merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'nde meydana geldi. Yasin Mutlu, iddiaya göre ikiz yeğenleri M.M. ve H.M.'ye henüz bilinmeyen nedenle taşla saldırdı. İkizlerden M.M. ise yanındaki bıçağı çıkararak amcasına karşılık verdi. M.M.'nin savurduğu bıçak amcasının sol bacağına isabet etti. Yaralanan Mutlu, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Mutlu, bir gün sonra hayatını kaybetti.

İkizler M.M. ve H.M., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İkizler ifadelerinde, amcalarından sürekli ölüm tehdidi aldıklarını ileri sürdü. Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ikizler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Tam bir adalet 1 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten öyle berbat bir hale geldi ki dünya,katletmek o kadar olağan şey haline geldi ki söylenecek laf kalmadı.Yani yer yüzü tam bir suç ve günah gezegeni olup çıktı..ama birisi bir kişiyi şikayet edince hakkıyla hakkında bir tahkikat ve gerekli tedbirler alınmadığı için sonuç iki taraftan birisi için kötü sonuçlanmaktadır.
    Cevapla
  • zafergülten 1 ay önce Şikayet Et
    peki amcanın atacak taş bulabildiği yerde sizde atacak taş bulamadınızmı,üstelik iki kişisiniz,ve amcanızın taşla saldırdığınızı söylüyorsunuz ama kafanız gözünüz yarılmamış,ben 66 yaşındayım,bu yaşta birine taşla saldırsam kafasını patlatırım.ama sizde bi şey yok.
    Cevapla
  • Sakin 1 ay önce Şikayet Et
    Bıçak taşıyor ölümcül darbe vuruyor. Ülke için bu tipler sıkıntı. Aile yoksa din yok sokakda yürümek bile şans olacak çok yakında.
    Cevapla
  • Körkamil 1 ay önce Şikayet Et
    @Fakirullah cevabım sana ; Taş atanın kabahati yok mu demişsin.! acaba taş atıldı mı.? Merhumun bıçaklandığını biliyoruz ama taş atıldığının şahidi yok belki aslı astarı da.. bir söz ederken vebal almamak lazım
  • fakirullah 1 ay önce Şikayet Et
    taş atanın hiç suçu yokmu öldürmek için yapsa idi belden yukarı vururdu evliya değil ya etki tepki olmuş
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.