Konya’da oluşan 100 metrelik obruk tedirginlik yarattı

Konya’nın Karapınar ilçesinde yaklaşık 100 metre çapında ve 10 metre derinliğinde yeni bir obruk meydana geldi. İlçe sakinlerinden Ali Özata, "Gece çobanım ses duymuş. Sanki uçak düşmüş gibi şiddetli olduğunu söylediler" dedi.
İlçenin Üçobruk mevkiindeki obruk merada meydana geldi. Obruk merada koyun otlatan çobanlar tarafından fark edilirken, hemen çevrede yaşayanlara haber verildi. Oluşan obruklar ise hem çiftçileri hem de çevrede yaşayanları tedirgin ediyor.
Çevre sakinlerinden Ali Özata, yeni bir obruk oluştuğunu belirterek, “Gece çobanım ses duymuş. Sanki uçak düşmüş gibi şiddetli olduğunu söylediler. Sabah gittiklerinde dev çukurla karşılaşıp bana haber ettiler. Akşam canlının geçmesi son derece tehlikeli. Bölgemiz obruklarla çevrili. Benim yaşadığım eve 100 metre uzakta da obruk var.” dedi.
YORUMLAR
3 Yorum Var