Kütahya

Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesi'ne engelli aracı tahsis edildi

14:39 18 Eylül 2015
Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesi'ne engelli aracı tahsis edildi

 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesi'nde tedavi gören hastaların kullanımına sunulmak üzere engelli aracı tahsis edildi. 

Genel Sekreter İsmail Zehir, yaptığı açıklamada, engelli ve yaşlı hastaların daha kolayca kullanabileceği bir araca duyulan ihtiyaçtan dolayı araç tahsis ettiklerini ifade ederek, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne bağlı diğer hastanelerde yapılan servis hizmetinin bundan sonra Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesi'nde de ugulanacağını söyledi.

Amaçlarının sağlık hizmetlerini kolaylaştırmak olduğunu dile getiren Zehir, "Engelli ve yaşlı hastalarımıza uygun olarak yapılmış engelli aracı, semt polikliniğinden ve hastaneden nakillerinin sağlanması ve evlerinden alınıp, gerekli tedavilerini yaptırdıktan sonra evlerine bırakılmak üzere  hastalarımızın hizmetine kazandırmış bulunuyoruz" dedi. 

Zehir, Sağlık Bakanlığı'nın kendilerine verdiği yetkileri kullanarak vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.