Kütahya

Vali Yılmaz, Kütahya'dan uğurlandı

12:28 17 Haziran 2016
Vali Yılmaz, Kütahya'dan uğurlandı

Valiler Kararnamesiyle Kütahya'dan Burdur'a atanan Vali Şerif Yılmaz, düzenlenen törenle kentten uğurlandı.

Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya'da görev yaptığı 3 yıl süre içerisinde birçok ilke imza attıklarını söyledi.

Kütahya'yı kendi memleketi olarak gördüğünü, farklı şehirlerde dahi olsa Kütahya için gereken her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Sıkıntı her an olabilir ama gerçek manada kendi evimizde gibi hissettik, kendi memleketimizde gibi hissettik. Devletin kapısını, milletin kapısı yapmaya gayret ettik. Bu kapıya gelen herkes bizimle görüşme imkanına kavuştu. Belli kimselere tahsis edilmiş makam olmadığı, milletin makamı olduğunu burada gerçekleştirmeye çalıştık. Bundan sonrada aynı duygu ve düşünceler içinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Otuz yılı aşan hizmet yılı içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bize verdiği görevi neresi olursa olsun yapmaya hazırım. Bizim için hiçbir yerin diğerinden üstünlüğü yoktur. Asıl olan insana hizmettir. Hizmet ne zaman nasıl gerekiyorsa bunun gerçekleştirilmesi bize düşen en büyük görevdir diye düşünüyorum. Ben bu duygularla Kütahya’dan ayrılırken tüm Kütahyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum, haklarını helal etmesini istiyorum."

- Davamız dua alabilmek

Kütahya'nın gelişmesi, değişimi adına çok önemli hizmetleri gerçekleştirdiğini düşündüğünü belirten Yılmaz, "Belediye hizmeti ya da kamu hizmeti ayrımı yapmadık. Kütahya ile ilgili yapılacak ne varsa buna ilçeler de dahildir hep beraber hayata geçirdik. Şehrimiz için yapılacak ne varsa kamu kurum ve kuruluşlarının kendi ismini değil, hizmeti öne çıkarmak suretiyle hep beraber bu millete hizmet ettik. Dava ve amaç olunca kişiler çok önemli değil. Dava ve amaç farklı olursa makamlarınız ne olursa olsun hiçbir anlamı yok. Tek derdimiz, tek davamız bu millete hizmet etmek, duasını alabilmek. Bu süre içerisinde de daha önce var olan kurumlar arası davaların tamamı bitti. Kavgacı diye ifade edilirim. Yapacağım tek kavga milletin menfaati ve hizmet içindir. Bu milletin önünü açmaya çalıştığımız süreçte önümüzü kapatan kim varsa onunla da kavgaya hazırız. Ama bu millete hizmet eden kim varsa elini öper, arkasında dururum. Sorumluluk varsa onu da üstlenirim." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, daha sonra kendini uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak Burdur'a gitmek üzere Kütahya'dan ayrıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.