Kütahya

Kütahya'da "Kurumsal Risk Yönetimi" eğitimi

16:03 12 Temmuz 2016
Kütahya'da "Kurumsal Risk Yönetimi" eğitimi

Kütahya Bölge Müdürü Adnan Kayım, yaptığı açıklamada, faaliyetler esnasında oluşabilecek risklerin bertaraf edebilmesi için uygulanacak prensip, politika ve programlara ilişkin usul ve esaslar konularında eğitim verdiklerini söyledi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından şube müdürlerine yönelik "Kurumsal Risk Yönetimi" konulu eğitim toplantısı düzenledi.

Orman Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığının "Kurumsal Risk Yönetimi" ile ilgili emirleri gereği eğitim toplantısını düzenlediklerini dile getiren Kayım, "Eğitim çerçevesinde, şube ve orman işletme müdürlüklerince risk tespit formlarının düzenlenmesi ve birim risk yönetim eylem planının nasıl hazırlanması gerektiği konuları hakkında ayrıntılı bilgiler veriyoruz. Bunun yanı sıra riskin belirlenmesi ve risk türleri, risk yönetiminin hedefleri, risk yönetim süreci konularında göz önünde bulundurulması gereken konular irdeleniyor. Ayrıca, risklerden dolayı doğabilecek sorunlar hakkında da bilgiler paylaşılmaktadır." dedi.

Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Ramazan Balcı tarafından verilen eğitim toplantısına, Bölge Müdür Yardımcısı Cafer Bal ve şube müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.