Kütahya

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

17:03 16 Ağustos 2016
15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

Tavşanlı ilçesinde, muhtarlar derneğince Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanların aileleri ve yaralananlar için başlatılan kampanyaya bağışta bulunuldu.

Tavşanlı Muhtarlar Derneğine üye ilçe merkezi ve köylerde görev yapan muhtarlar, ülke genelinde başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek vermek için kendi aralarında topladıkları 6 bin 50 lirayı kaymakamlığa ulaştırdı.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe halkının kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Darbe girişiminde milletin birliğinin ve tavrının ülkenin her noktasında ifade edildiğini belirten Hatipoğlu, "Hain darbe teşebbüsü neticesinde aziz milletimiz büyük bir kahramanlık ve fedakarlık örneği göstererek asker görünümlü eşkıyaları bozguna uğratmıştır. Buradan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor acil şifalar diliyorum." dedi.

Hatipoğlu, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası için Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan standa yapılan bağışların, 27 bin lirayı aştığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.