Kütahya

Minik judocular, ortak çalışma kampında

15:48 30 Eylül 2017
Minik judocular, ortak çalışma kampında

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğüne bağlı Judo spor kulübü, ortak çalışma için Kütahya’ya geldi.

Kütahya Spor Salonu'nda bir araya gelen yaklaşık 60 sporcu, burada çalışma ve antrenman yaptı.

Kütahya bölgesi judo antrenörü İsmail Kevzer, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz boyunca beş farklı ilden gelen sporcuları Kütahya’da ağırlayarak ortak çalışma yaptıklarını söyledi.

Bu hafta da Düzce’den gelen sporcularla çalışma yaptıklarını belirten Kevzer, şunları kaydetti:

"Bu tür çalışmaları, gerek minikler gerekse gençlerle sporcuların birbirleri arasındaki iletişim ve dayanışma duygusunu arttırmak için yapıyoruz. Burası bizim hazırlık aşamamız. Süper miniklerde resmi müsabakalarımız yok. Buradaki sporcularımız bir veya iki yıl sonra miniklerde yarışmaya başlayacaklar. Buralardan çıkan sporcularımız ileride Türkiye ve yurt dışı şampiyonalarına katılabilmeleri için gayret gösteriyoruz. Bu tür çalışmalar birer ön hazırlık şeklinde devam ediyor."

Ortak çalışmaya 30 sporcu ile Düzce’den katılan judo antrenörü Nermin Alayıldız ise, "2006, 2007, 2008 ve 2009 doğumlu süper miniklerimizle buraya ortak çalışmaya geldik. Kütahya genelde ikili çalışma yaptığımız bir il. Burada sporcularımızla antrenman ve bir tür kaynaşma etkinliği düzenliyoruz. İnşallah ileride buralardan yetiştirdiğimiz sporcularımızı şampiyonalara katılacaklar." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.