Kütahya

AK Parti İl Başkanı Çetinbaş gazetecilerle bir araya geldi

15:43 26 Ekim 2017
AK Parti İl Başkanı Çetinbaş gazetecilerle bir araya geldi

Kentte yapımı devam eden ve yaşanan gecikmelerden dolayı halkın tepkisine neden olan Atatürk Bulvarı ve Sanayi Sitesi alt geçit çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çetinbaş, şunları kaydetti:

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, kentte görev yapan basın mensupları ile toplantıda bir araya geldi.

Çetinbaş, kentteki bir restoranda yapılan toplantıda, gazetecilerin Kütahya gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.

"Atatürk Bulvarı ve Sanayi Sitesi içerisindeki battı çıktı çalışmaları, hızlandırılmış trenlerin şehir bölüntülerinde, hemzemin geçitlerde sıkıntılar olmasın diye yapılıyor. Benzer çalışmalar başka şehirlerde de yapılacak. Devlet demiryollarının çalışmalarını müşahede edince, belediye başkanımız, milletvekillerimiz ve bizler Kütahya’nın bir an önce bu hizmetten faydalanmasını talep ettik ve bunda muvaffak olduk. Netice itibariyle, ihalede meydana gelen bir eksiklikten dolayı her iki alt geçitle alakalı süreç uzadı. Bir de maliyet olarak üst geçit yapımı daha uygundur. Ancak üst geçitle şehrin girişinin bozulacağı düşünceciyle hem belediye başkanımızın hem milletvekillerimizin alt geçit için gayretleri oldu."

Yaşanan gecikmelerden dolayı kendilerinin de büyük rahatsızlık duyduğunu ve konunun takipçisi olduklarını dile getiren Çetinbaş, "Bu gecikmeden halkımız kadar bizler de büyük rahatsızlık duyuyoruz. Bunun faturası en çok belediye başkanımız ve AK Parti İl Başkanlığımıza, yani bize kesiliyor. Bu konuda belediye başkanımız ve ekibi bu işin sorumluluğunun kendilerinde olmadığını defalarca beyan etmelerine rağmen halkımız bu işten en çok belediyeyi sorumlu tutuluyor. İşi takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.