Kütahya

Yol Arkadaşım filminin oyuncuları Büyükak ve Koç, Kütahya’da izleyicisiyle buluştu

11:44 27 Ekim 2017
Yol Arkadaşım filminin oyuncuları Büyükak ve Koç, Kütahya’da izleyicisiyle buluştu

'Yol Arkadaşım' filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Kütahya’da izleyicilerle buluştu.

Kentteki bir alışveriş merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Koç ve Büyükak, Kütahya’da olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Askerliğini Kütahya’da yaptığı için kenti bildiğini ve bu nedenle de Kütahyalılarla buluşmak istediklerini belirten Büyükak, "Çok keyifli bir film yaptık. İnşallah izleyicilerimizde beğenerek izleyecekler. Güzel bir film yaptığımız için gişede de güzel sonuçlar bekliyoruz. Kütahya bizi oldukça sıcak karşıladı. İnşallah bundan sonra yine buraya gelmek isteriz." dedi.

Büyükak, bir gazetecinin, ‘Filmin devamını da çekecek misiniz?’ sorusuna, “İnşallah devamı olacak. Biz çok istiyoruz, devam hikayelerimiz de var. Filmimizin akıbeti güzel giderse inşallah devamını da çekeceğiz.” diye cevap verdi.

Kütahya’yı çok beğendiğini ifade eden Koç da, “Çok Güzel Hareketler’den beridir gelmek istiyorduk. Bu konuda biraz geç kaldık. Şimdi, ‘iyi ki de geldik’ diyoruz. İnşallah filmimizi izleyicilerimizle birlikte izledikten sonra da salondan gülerek ve eğlenerek ayrılacağız. ifadelerini kullandı.

Filmin gösterime girdiği salonları gezerek burada izleyicilerle bir süre sohbet edip fotoğraf çektiren Büyükak ve Koç daha sonra izleyicilerle birlikte filmi izledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.