Kütahya

Savcı gelin, damat kaymakam! Solist Murat Kurşun

10:34 12 Ocak 2018 3 Yorum Var
Savcı gelin, damat kaymakam! Solist Murat Kurşun

Şarkıcı Murat Kurşun, yakın akrabası olan savcı gelin ve kaymakam damadın düğününde sahne aldı.

Kütahya Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve Cumhuriyet Savcısı Sabah Ademhan, Mardin’de düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Yoğun bir ilginin olduğu düğün misafirlerin onuruna verilen yemekle başladı. Yemeğin ardından düğün salonuna el ele tutuşarak gelen genç çift, zılgıt ve konfeti yağmuru altında ilk danslarını gerçekleştirdi. 

Damat Kaymakam Musa Kazım Çelik ile Cumhuriyet Savcısı Sabah Ademhan mutlu evlilik için bir kere de misafirlerin huzurunda birbirlerine "Evet" demelerine Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman, TBMM Meclis İdare Amiri ve AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut şahitlik etti.

Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman, Altıntaş ilçesinin kendisi ve ailesi için ayrı bir öneminin olduğunu kaydederek, "Kayın pederim hükumet tabipliği görevine Altıntaş ilçesinde yapmıştı. Bende, Kütahya mahiyet memuru olarak Kütahya'da göreve başlamıştım. O yüzden kendime çok benzettiğim, şöyle bir baktığımda 32 yıl önce kendimi gördüğüm, çok sevdiğim Kaymakam kardeşim Musa Kazım Çelik'in Altıntaş ilçesine kaymakam olarak atanmasına çok sevinmiştim. İnşallah gelecekte çok iyi bir vali olacağına inandığım kıymetli meslektaşım Musa Kazım'a ve bir hukukçu olması hasebiyle bir meslektaş olarak gördüğüm Ademhan Ailesinin çok değerli mensubu gelinimiz Sabah Ademhan'ın mutlu beraberliklerine şahitlik ettiğim için mutluyum. Her iki meslektaşımıza mutluluklar dilerken Ademhan ve Çelik ailelerimizi bir kez daha kutluyorum." dedi. 

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da Ademhan ve Çelik ailelerinin iki kıymetli gencinin heyecanına ortak oluyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç çifti kutladı.

Nikah töreninin ardından ışık ve konfeti yağmuru altında düğün pastasını birlikte kesen genç çift, dans etti, karşılıklı olarak çiftetelli oynadı, oluşturulan halay halkaları davetlilerle birlikte halay çekerek gönüllerince eğlendi.

22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, İlçe kaymakamları, Mardin Tuğay Komutanı, Mardin İl Emniyet Müdürü, Mardin İl Jandarma Komutanı Kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve her iki ailenin dostlarının hazır bulunduğu düğünde sahne alan Mardinli tanınmış sanatçı Murat Kurşun, Türkçe, Arapça ve Kürtçe olmak üzere üç ayrı dilde sevilen şarkılarını seslendirdi. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • süleyman bilgiç 6 yıl önce Şikayet Et
    düğününüze gelemedik allah mesut bahtiyar etsin senirkentten sevgilerle
    Cevapla
  • Özledik 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut etsin. Hadi gelin artık Kütahya'ya .
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşşallah Allah mesut bahtiyar etsin
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.