Kütahya

AK Parti Kütahya milletvekili adaylarını tanıttı

12:46 28 Mayıs 2018
AK Parti Kütahya milletvekili adaylarını tanıttı

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, düzenlediği programda partisinin 27. dönem Kütahya milletvekili adaylarını tanıttı.

Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, AK Parti Kütahya milletvekili adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey ve Mehmet Kaymaz kürsüye çıkarak hedeflerini anlattı.

İl Başkanı Ali Çetinbaş, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Türkiye'nin kaderinin belirleneceğini söyledi.

Seçimin bugüne kadar yapılan seçimlerin en önemlisi olduğunu belirten Çetinbaş, "24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde yine teşkilatımız ve kıymetli Kütahyalı hemşehrilerimiz ile hem siyasi partimize hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a Kütahya bölgesinde en yüksek oyla sahip çıkacağına yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da 24 Haziran'da Türk milletinin tercihini Türkiye'nin istikrarından yana kullanacağına inandığını dile getirerek, "24 Haziran seçimleri bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimidir." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Kütahya milletvekili adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey ve Mehmet Kaymaz katılımcıları selamladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.