Kütahya

MHP Kütahya milletvekili adayı Erbaş engelli okulunu ziyaret etti

17:16 21 Haziran 2018
MHP Kütahya milletvekili adayı Erbaş engelli okulunu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya milletvekili adayı Ahmet Erbaş, özel bir engelli eğitim ve rehabilitasyon kurumunu ziyaret etti.

Kentteki 250 öğrencinin eğitim gördüğü eğitim kurumunda öğrencilere hediyeler veren Erbaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’de yaklaşık 5 milyon engelli vatandaşın yaşadığını hatırlatarak, engelli vatandaşların sorunlarının çözümü adına son yıllarda yapılan çalışmalar neticesinde olumlu gelişmeler olduğunu söyledi.

Mevcut durumun daha da iyileştirilmesi gerektiğini belirten Erbaş, şunları kaydetti:

"Kütahya'da da engelli vatandaşlarımız Türkiye’de olduğu gibi çeşitli zorluklarla karşılaşmakta. Bizler Kütahya'mızda hayatını idame ettiren engelli kardeşlerimize yönelik seçim süresi boyunca bir çok çalışmayı yaptık. Onlarla istişarelerde bulunduk. Göreve geldiğimiz taktirde onların ne istediğini çok iyi biliyor ve onların isteklerine göre yapılması gerekenleri yapmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyor olacağız. Görmeyen vatandaşlarımızın gözü, işitmeyen kardeşlerimizin kulağı, yürüyemeyen hemşerilerimizin ayağı olacağız. Bizim duruşumuz bunu gerektirir. Mecliste onların sesi olacağız." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.