Kütahya

MHP Kütahya Milletvekili Erbaş mazbatasını aldı

14:06 02 Temmuz 2018
MHP Kütahya Milletvekili Erbaş mazbatasını aldı

MHP’den Kütahya milletvekili seçilen Ahmet Erbaş, mazbatasını aldı.

Erbaş, mazbatasını almak üzere partililerle Kütahya Adliyesine geldi.

Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Berrin Balcan Uygun’dan alan Erbaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya’ya hizmet etmek için bütün gayretiyle çalışacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bundan sonraki meselemiz bayraktır, millettir, toprağımızdır ve Kütahyamızdır. Cumhur İttifakı'nda verdiğimiz sözlerin hepsi geçerlidir. Cumhur İttifakı'na bakış açımız geçerlidir. Bundan sonraki yol çizgimizde bellidir. Sayın Genel Başkanımız zaten açıkladı bunu. Sayın Cumhurbaşkanımı ve seçilmiş 600 milletvekili arkadaşımı bu vesileyle kutluyorum. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı işler yapan bir meclis olur çünkü bu kurucu meclis gibi bir şey olacak. İlk defa bu sayıda bir sayı var, 600 kişilik bir meclisimiz ilk defa oluyor ve ilk kez başkanlık sisteminin 2023’e kadar olan geçiş süresini halledeceğiz. İnşallah tarihe mal olacak işler yaparız."

Erbaş, bir amaçlarının da Kütahya’nın sesini tüm Türkiye’ye duyurmak olduğunu dile getirerek, mazbata törenine katılan teşkilat üyelerine teşekkür etti.

İl Seçim Kurulu Başkanı Uygun da Erbaş’a, milletvekili seçilmesinin hayırlı olması ve başarılar çalışmalar dileğinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.