Kütahya

Palyaço kılığına giren öğretmen takdir topladı

13:47 17 Eylül 2018 4 Yorum Var
Palyaço kılığına giren öğretmen takdir topladı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet İlkokulu'nda 2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen programda 1. sınıf öğrencilerinin palyaço kılığına giren öğretmenleri Gülşah Tanık nezaretinde oynadıkları oyunlar büyük beğeni topladı.

"Uyum programı" kapsamında geçen hafta okula başlayan Cumhuriyet İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin palyaço kılığına giren İngilizce Öğretmeni Gülşah Tanık nezaretindeki gösterileri 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen programda izleyenlerden tam not aldı. 

Program öncesinde 1. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Esra Aydoğdu ve Ümmügül Karakaya ile İngilizce Öğretmeni Gülşah Tanık tarafından yüzleri boyanan öğrencilerin müzik eşliğinde oynadıkları oyunlar protokolün ve velilerin beğenisini topladı. (MA-EFE) 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Müdüryardımcısı 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş sonra sınıfta nasil otorite sağlayacak çocuklar her istesiginde eylendir bizi soytarı derlerse üzülmeyeceksin baş ögretmenin kemikleri sızlıyordur. Ben idareci olarak wc de temizledim ama bu farklı ögretmeni ornek alacak çocuk bunu görünce ne kıymetın kalır ne sözünün değeri
    Cevapla
  • Musti 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim bu mu
    Cevapla
  • Ry hy 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme palyaco cocuklar için.
    İlk beğenen sen ol
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam çocukların seviyesine inecez amma palyanço nedir yani bizim kültürümüzde var mı. Karagöz olsun, hacivat olsun
    Cevapla
  • Öğretmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu öğretmenin çocuğun gözünde bir itibari saygınlığı vardı bunu da yitirmeyin, kaybettirmeyin. Öğretmeni hokkobaza çevirtmeyin. Öğretecez diye eğitimin içini boşaltmayın bu iş itibar saygınlık işidir. Yazık etmeyin. Meb Bakanı da buna bir el atsın işin suyu çıkmasın lütfen. Sakat nesil gelecek bu gidişle.
    Cevapla
  • Slm 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum.Öğretmenin kendini saydırabilmesi için öğrenciyle hep bi mesafesi kalmalı.Ulaşılabilir ama saygın
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.