Kütahya

Acılı anne; Kızımın kanı yerde kalmasın

14:41 27 Ağustos 2020 2 Yorum Var
Acılı anne; Kızımın kanı yerde kalmasın

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinden yaşayan iki çocuk annesi Özge Sevinç'in Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Karapınar köyünde yaşayan acılı aile, darp edilerek öldürüldüğü iddia edilen kızının katillerinin cezasını çekmesini istiyor.

23 Temmuz 2020 tarihinde Karapınar köyünde toprağa verilen Özge Sevinç’in (27) babası Ali Aktaş (61) ve annesi Gülfer Aktaş (51), 12 aylık torunları ile acılı bekleyişlerinin devam ettiğini belirttiler. Baba Ali Aktaş, kızı Özge’yi Sındırgı’dan perişan ve felç olmuş bir durumda köyüne getirdiğini, kendisinin işkence gördüğünü söylediğini belirtti.

Özge’nin annesi Gülfer Aktaş, kızının ölmeden önce kendisinin Ahmet Sevinç tarafından darp edildiğini söylediğini, annesiz kalan torununu Özge ismiyle büyüyeceğini ifade etti.
Acılı aile, kızlarını darp eden vatandaşlardan davacı olduklarını ve kızlarının kanının yerde kalmayacağını belirttiler.
 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısas gelmedikçe korkmazlar ve öldürürler başka hiçbir kanun Allah ın kanunun sağladığı huzuru sağlayamaz yıllardır tecrübe ediyoruz olmuyor olmuyor olmuyor kısas lazım kısas
    Cevapla
  • Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim keşke bunu bir anlayabilseler .. bu eşsiz kâinatı yaratan elbette nasıl yaşamamız gerektiğinide en iyi o bilir... Kanun koyucu sadece Allah'tır
  • İsmail72 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ailenin en doğal hakkı kanını yerde bırakmayacakda devlettir Allah devletimize güç kudret ve adalet versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.